top of page

Over mij

Merlijn.jpg

Mijn naam is Merlijn Verboom. Ik ben geboren in Amsterdam en heb ook gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, afdeling jazz gitaar.

 

Na mijn studie ben ik als technicus en componist in de studio van reclamebureau RebelMusic gaan werken, waar ik voornamelijk voor TV, radio en film schreef.

Hiernaast heb ik altijd in bandjes gespeeld en mijn eigen muziek geschreven.

 

In 2013 ben ik mijn eigen studio begonnen in een oude bioscoop in Amsterdam-Oost en later in Osdorp. Daar heb ik songs geschreven en platen gemaakt met o.a. Ivar, Teus Nobel en Agnes Gosling.

 

Sinds 2017 is mijn studio gevestigd boven mijn huis aan de Amsteldijk. Ik wilde de knusse jaren 50 stijl van het huis doorzetten in de studio, zowel qua look als gear.

 

Inmiddels heb ik in mijn kleine studio met geweldige creatieve mensen opgenomen en aan projecten gewerkt van operas en theaterproducties tot Maleisische Popmuziek met Grammy Winner Jeff Bova.

Als je een opnamestudio zoekt voor lead vocals, voice over, instrumenten over-dubs of om aan een productie te werken, dan ben je welkom bij Studio Aan De Amstel

De Projectiekamer

In deze vintage studio heb je niet alleen het beste uitzicht van de stad, maar ook een plek om een song te schrijven, te mixen en te masteren. Engineer Merlijn Verboom heeft een voorliefde voor oude echo's, reverbs en buizenapparaten. Hij is gitarist, werkt sinds 2005 als componist in de reclame en filmwereld, maar heeft ook als geluidstechnicus gewerkt voor televisie, radio, artiesten en producers uit het binnen- en buitenland.

 

CONTACT
Merlijn Verboom:
06-16046195
 
Adres:
Amsteldijk 91D
1074JB Amsterdam

 

Subscribe for updates

bottom of page